ZAŠTO NE BI ISKORISTILI VAŠ FRIŽIDER U POTPUNOSTI?

Rad, efikasnost, lakoća korišćenja: Candy povezani frižideri će vam definitivno pojednostaviti svakodnevni život. Otkrijte kako da ih u potpunosti koristite tako što ćete isprobati sve njihove jedinstvene funkcije povezivanja na Candy aplikaciji: kompletan skup pametnih rešenja, posebnih funkcija i namenskih saveta za lako i najbolje čuvanje vaše hrane.

 

DOBIJTE NAJBOLJE SAVETE SA “FOOD LOCATOR”

Ponekad nije lako da budete sigurni oko toga gde da smestite hranu u frižideru, pogotovo ako se radi o novom sastojku. Izaberite namirnice na Aplikaciji Candy i dobijte namenske savete i predloge o pravoj lokaciji kako biste je duže sačuvali na savršen način.

 

PRIČAJTE SA VAŠIM FRIŽIDEROM

Komunicirajte sa frižiderom na najpametniji način jednostavnim korišćenjem glasa putem pametnog telefona ili pametnih zvučnika. Promenite postavke i temperature, postavite pitanja i dobijte predloge u realnom vremenu o najboljim metodama skladištenja.

 

UPRAVLJAJTE VAŠIM FRIŽIDEROM NA DALJINU

Koristite Candy aplikaciju kako bi ste podesili i prilagodili jačinu hlađenja vašeg frižidera na daljinu. U slučaju potrebe, poput veće spoljašnje temperature ili povećane uskladištene količine hrane, možete aktivirati boost opciju i podesiti postavku Super Freezing ili Super Cooling kako biste bili sigurni da su sve vaše namirnice savršeno očuvane.

 

OPUSTITE SE UZ ASISTENTA “SMART DRINK”

Raspoloženi ste za sveže piće ili vodu? Samo odaberite svog favorita, stavite ga u frižider i dobijte personalizovano obaveštenje putem Candy Aplikacije kada dostigne pravu temperaturu.

 

UŠTEDITE ENERGIJU DOK STE ODSUTNI

Idete na odmor? Aktivirajte Režim Odmora kako bi ste minimizirali potrošnju energije u periodu odsustva od kuće. Restartujte frižider na daljinu pomoću Candy aplikacije, kako bi bio spreman za korišćenje kad se vratite kući.

 

ISPROBAJTE CANDY  INVENTORY ASSISTANT

Pratite kupovinu namirnica i olakšajte nedeljno planiranje obroka pomoću Candy Pomoćnika za Zalihe. Koristite aplikaciju Candy da biste dobili listu svih namirnica koje se čuvaju u vašem frižideru ili zamrzivaču i obaveštenja kada treba da isteknu kako bi izbegli bacanje hrane i optimizovali vaše troškove.

VIŠE OD CANDY POVEZANOG SVETA

 

VIDEO RECEPTI

Otkrijte više
 

SAVETI&TRIKOVI

Otkrijte više