ZAŠTO NE BI ISKORISTILI VAŠU RERNU U POTPUNOSTI?

Odaberite Candy povezanu rernu i otkrijte svet unikatnih mogućnosti povezivanja koje će vam pomoći da iskoristite pun potencijal vaše rerne. Posvećeni recepti, ekskluzivne mogućnosti i pametna rešenja za olakšanje upravljanja vašom rernom i pretvaranje kuvanja u pametno i zabavno iskustvo.

 

 

BIRAJTE IZMEĐU 250+ RECEPATA

Uz Candy Aplikaciju, imaćete pristup preko 250 posvećenih recepata, specijalno kreiranih za Candy povezane rerne i njihove funkcije kuvanja. Izaberite vašu omiljenu i započnite kuvanje!

ISTRAŽITE CANDY RECEPTE
 

PRIČAJTE SA VAŠOM RERNOM

Pokrenite i zaustavite programe kuvanja na vašim Candy povezanim rernama jednostavno koristeći vaš glas. Komunicirajte sa rernom putem aplikacije ili putem digitalnih asistenata za upravljanje rernom i dobijte savete i predloge o najboljim metodama kuvanja vaših omiljenih jela.

 

AKTIVIRAJTE VAŠU RERNU NA DALJINU

Upravljajte vašom rernom na daljinu, gde god da se nalazite. Započnite ili prestanite sa zagrevanjem i kuvanjem ili jednostavno proverite status rerne da biste uvek bili obavešteni o vremenu koje je ostalo.

 

PROVERITE STATUS VAŠE RERNE

Uz Candy aplikaciju, uvek ćete biti obavešteni o statusu vaše rerne. Uz to, možete dobiti statistiku i lake savete o održavanju i periodične preglede kako bi vaša Candy rerna duže bila savršena.

 

PRIDRUŽI SE INOVATIVNOM KUVANJE&ISHRANA ISKUSTVU

U saradnji sa Oreeganom, Candy je kreirao kompletan set posvećenih sadržaja kako bi vam pružio neprimetno, korisnik-fokusirano, iskustvo kuvanja i ishrane. Kao vlasnik Candy Connected rerne, moći ćete da otkrijete 18.000+ recepata koje deli zajednica Oreegano, saznate više o nutritivnim vrednostima i dijetetskoj kompatibilnosti svakog recepta i pristupite virtuelnom, AI nutritivnom treneru ishrane koji će vam pomoći u praćenju i planiranju obroka tako što ćete započeti svoju rernu na daljinu sa idealnim parametrima za svaki recept.

VIŠE OD CANDY POVEZANOG SVETA

 

VIDEO RECEPTI

Otkrijte više
 

SAVETI&TRIKOVI

Otkrijte više