ZAŠTO NE BI ISKORISTILI KUĆNE APARATE U POTPUNOSTI?

Pojednostavite vaš život sa Candy povezanošću

Candy DNA je uvek bila o pojednostavljenju vaše svakodnevnice. That’s why we’ve chosen to empower our products with connectivity: unique solutions specifically thought and created to keep up with every lifestyle and make your life easier and to support you in real-time with the new smart troubleshooting and customer service.

Candy hub in app

OTKRIJTE CANDY HUB U APLIKACIJI: PAMET KOJA VAM OLAKŠAVA SVAKODNEVNICU

Aplikacija Candy je mesto gde se sve dešava! Sa svojim jedinstvenim i intuitivnim interfejsom, Candy App će vam omogućiti da lako upravljate svim vašim domaćim aparatima kao jedinstvenim integrisanim ekosistemom. Samo ga preuzmite i uparite svoje proizvode kako biste ušli u Candy povezani svet i pristupili kompletnom skupu dodatnih funkcija i programa. Zahvaljujući Candy Hub-u u Aplikaciji moći ćete daljinski da upravljate svojim aparatima i da direktno razgovarate sa njima preko pametnih zvučnika kada ste kod kuće. Uz to, imaćete pristup kompletnom skupu namenskih sadržaja i funkcija: saveti & trikovi, vodiči za održavanje, kreativne ideje za kuvanje i neočekivane upotrebe.
Ali ima još: Aplikacija će informisati novu Candy uslugu o statusu vašeg aparata, garantujući podršku u realnom vremenu kada je to potrebno.
Aplikacija Candy je stalno obogaćena novim funkcijama koje vaše aparate čine ažuriranim i inovativnim.

 

 

VIŠESTRUKA KONTROLA

VIŠESTRUKA KONTROLA 

Isprobajte Candy multicontrol kako biste omogućili dinamičnu i inovativnu interakciju koja uvek odgovara vašim potrebama. Upravljajte i proverite vaše konektovane uređaje bilo kada, gde god da se nalazite. Zaglavili ste se u gužvi a očekujete goste na večeri? Unapred zagrejte rernu preko Candy App- a! Teniski turnin u poslednjem minutu a vi ste i dalje u kancelariji? Pokrenite vašu mašinu za veš! Isprobajte daljinski upravljač Candy i uštedite vreme za stvari koje najviše volite.

POTPUNO VOĐSTVO

POTPUNO VOĐSTVO 

Candy Aplikacija vas uvek podržava u razjašnjavanju vaših nedoumica i upravljanju vašim aktivnostima. Otkrijte potpuno novo, pametno iskustvo punog vođenja: niz jednostavnih procedura korak po korak koje će vas brzo dovesti do rešenja koje vam je potrebno. Koji je pravi program? Candy Aplikacija će vam reći! Gde da skladištite određenu hranu? Candy aplikacija zna! Kako da uvek budete u toku sa rokovima trajanja? Candy aplikacija će vas podsetiti! 

PITAJTE&PRIČAJTE

PITAJTE&PRIČAJTE 

Možete da komunicirate sa Candy povezanim aparatima putem pametnih zvučnika jednostavnim korišćenjem vašeg glasa. Bilo da ste zauzeti novim receptom ili ste samo malo umorni, razgovarajte sa svojim Candy aparatima kako bi ih pokrenuli, zaustavili ili dobili novosti o tekućoj aktivnosti. Uz to, možete dobiti odgovore u realnom vremenu i savete o najboljim programima i rešenjima za njihovu najbolju upotrebu.

SPECIJALNI SADRŽAJ

SPECIJALNI SADRŽAJ 

Candy povezani svet je prepun iznenađenja! Koristite Aplikaciju Candy za pristup kompletnom skupu namenskog sadržaja, posebno kreiranog da vam pomogne da koristite svoje aparate u punom potencijalu: posebne recepte, savete & trikove i neočekivane upotrebe koji će vam olakšati i uneti zabavu u svakodnevni život!

LAKO ODRŽAVANJE

LAKO ODRŽAVANJE

Periodično održavanje je toliko važno da vaši aparati duže rade savršeno, ali zapamtite da to nije uvek lako. Sada možete da se opustite! Vodič “Candy in App” će vam uvek govoriti kako i šta da radite, podržavajući vas u rešavanju manjih problema. Takođe će vam pomoći tako što će vam poslati obaveštenja i pametne podsetnike o neophodnim aktivnostima održavanja za sve vaše povezane aparate. Uz to, Aplikacija će obavestiti servis Candy o tome šta se dešava kako bi oni uvek bili tu da vam pomognu u realnom vremenu.

PRAĆENJE EFIKASNOSTI

PRAĆENJE EFIKASNOSTI 

Efikasnost nije optimalna i Candy to zna. Zahvaljujući Candy Aplikaciji uvek možete biti obavešteni o potrošnji vaših aparata, dobiti informacije o najkorišćenijim programima i naučiti kako da poboljšate performanse i optimizujete efikasnost potrošnje putem posvećenih saveta.

Saznajte više o Candy proizvodima i saznajte kako da ih u potpunosti koristite zahvaljujući

njihovim funkcijama pametnog povezivanja i namenskom sadržaju koji je dostupan putem aplikacije.

OTKRIJTE PAMET KOJA VAM POJEDNOSTAVLJUJE ŽIVOT

PREUZMITE CANDY SIMPLY-FI APLIKACIJU

 

VIŠE OD CANDY POVEZANOG SVETA

 

VIDEO RECEPTI 

Otkrijte više
 

SAVETI & TRIKOVI 

Otkrijte više
 

KAKO DA 

Otkrijte više