PITAJTE CANDY

PITAJTE CANDY

Candy je u vašoj blizini u svakom trenutku u toku vašeg dana. Ako vam je potreban savet oko korišćenja ili održavanja vašeg uređaja ili želite savet oko izbora aparata koji je baš za vas? Pišite nam i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i biti vam na usluzi sa našim dugogodišnjim iskustvom.

Ako vam je potrebna tehnička podrška, molimo vas da kontaktirate naš servis putem interneta i pružićemo vam potrebnu pomoć: Servisna podrška 

Koja je razlika između No Frost i statičkog frižidera?

16/04/15
Kategorije:

Frižideri se ne razlikuju samo po tome da li su no frost ili statički, već i po tome što ih razvrstavamo u različite kategorije u zavisnosti od toga kako hlade namirnice: statički, statički sa ventilatorom, no frost (ili Total No Frost) i Frost Free (ili Delimični-Partial Frost) način. Hajde da zajedno vidimo koji je najprikladniji tip, u skladu sa vašim potrebama.

Pročitajte više

Statička ili rerna sa ventilatorom? Koji je najbolji način kuvanja?

16/04/15
Kategorije:

Ovo pitanje sve uznemirava: i oni koji su tek podstaknuti kuhinjom ali i najiskusniji kuvari moraju da se bore sa novim receptima. Dakle nema jednog odgovora, ali možemo da napravimo razliku između dve vrste kuvanja, ta tako izaberemo najbolji, od slučaja do slučaja. Važno je da rerna, koju smo odlučili da kupimo, može da podrži uspeh u oba pristupa spremanju hrane.

Pročitajte više