Logo Bianca

 

INTUITIVE WASHING HAS A NEW MODEL

 

Pogledajte video

U Candy-ju mi verujemo u pametne inovacije i to samo posebne vrste: one koje realno utiču na potrebe potrošača, osmišljene da im olakšaju život. Inovacije koje odbijaju elitizam, čime postaju dostupne svima. Bianca je savršen spoj svega toga. Naša nova veš mašina - Vaša nova veš mašina je najpametnija i najintuitivnija mašina koju smo ikada proizveli

 

SVE ZA SAMO 59'  

UŠTEDITE VREME

Zahvaljujući Zoom tehnologiji, ianca je sposobna da opere sve vrste tkanina, na svakom programu, za manje od sat vremena, uvek sa najboljim rezultatima. Ne postoji druga mašina koja može da postigne takav rezultat. 

REZULTATI PRANJA A KLASE*

Kada koristite Zoom, ekskluzivna Mix Power Jet+ System  tehnologija ubrizgava čist deterdžent sa vodom direktno u vlakna tkanine i zajedno Boost Heating System i CPU Accelerator, it garantuje najbolje rezultate pranja u kratkom vremenu.

*On Cotton, Synthetics and Mixed fabrics

 

 

 

 

 

INTUITIVNO UPRAVLJANJE JEDNOM RUKOM

LAKŠE NEGO IKADA

Zaboravite dugmiće. Sa Biancom možete pronaći najkorisnije programe i najpopularnije opcije na Vašem jeziku, na vrhu Vašeg prsta. Jednostavno klizi zahvaljujući soft touch selektoru i sve je veoma vidlijvo zahvaljujući velikim karakterima i simbolima..

SVE NA VRHU VAŠEG PRSTA

Zahvaljujući jedinstvenoj Smart Ring kontrolnoj tabli, možete kombinovati 8 najkorišćenijih programa, sa 4 najkorisnije opcije kako bi omogućili širok izbor rešenja (više od 700 kombinacija)

ERGONOMSKO KORŠĆENJE

Poseban nagib od 11° omogućava da Smart Ring koristite bez savijanja kičme.  Veća, viša i lakša vrata izlaze u susret istoj potrebi.

Talking Bianca

 

 

RAZGOVARAJTE SA VAŠOM INTELIGENTNOM VEŠ MAŠINOM

KONTROLIŠITE PRANJE VEŠA VAŠIM GLASOM

Zahvaljujući simply-Fi Aplikaciji ćete imati priliku da kontrolišete mašinu jednostavnim razgovorom sa njom. Pitajte Biancu kako da pokrenete program: ona će ga otpočeti i obavestiti Vas kada se završi. Pitajte Biancu za savete oko skidanja fleka, ona će Vam odgovoriti. (trenutno dostupno samo na engleskom i italijanksom)

KOMUNICIRAJTE SA INTELIGENTNOM BIANCOM

Vaša interakcija sa Biancom nije ograničena: Bianca zapravo poseduje poseban algoritam koji Vam omogućava da imate pravi dijalog sa njom, putem Vašeg pametnog telefona. Vaša nova mašina razume Vaše potrebe ispravlja Vas u slučaju da pravite eventualne greške, uči o Vama dan za danom,  i priprema ispravne odgovore. Iskustvo korišćenja koje nikada ranije niste videli. 

UVEK POVEZANI PUTEM SIMPLY-FI 

KOMUNICIRAJTE SA BIANCOM, GDE GOD DA SE NALAZITE

Talking Bianca je samo jedna od mnogih funkcija omogućena zahvaljujuči simply-Fi,  ekskluzivnim sistemom povezivanja koji Vam poboljšava iskustvo korišćenja mašine kontrolisanjem putem pametnog telefona ili tableta.

 

NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI

Putem simply-Fi aplikacije možete pristupiti velikom broju korisnih funkcija:

 
BEŽIČNA KONTROLA
Pokrenite i prekinite ciklus pranja, proverite status i aktivirajte funkciju koja održava veš svežim duže vreme nakon pranja;


DODATNI PROGRAMI
Pristupite širokom izboru dodatnih programa i kombinujte ih sa svim dostupnim opcijama kako bi omogućili najbolji tretman najrazličitijih stvari koje želite da perete;


NAPREDNA DIJAGNOSTIKA 
Uradite sami detaljnu proveru komponenti i radno stanje Vaše mašine. U slučaju bilo kakvih problema, aplikacija će Vam pomoći da prepoznate i rešite problem korak po korak;


UPRAVLJANJE POTROŠNJOM ENERGIJE
Pratite potrošnju energije mašine i odmah pristupite korisnim savetima kako bi je sveli na minimum;


AUTOMATSKO ODRŽAVANJE
Pročitate obaveštenja o tome kada treba očistiti filter ili pokrenuti proces čišćenja bubnja, takođe bazirano na tvrdoći vode u Vašem kraju.