Pitajte Candy

Ako odaberem odloženi start na mojoj GrandÒ simply-Fi mašini za pranje veša, tečni deterdžent će doći u kontakt sa odećom pre nego što započne ciklus pranja?


Kod svih Candy mašina za pranje veša, koje imaju funkciju odloženi start, i one koje su simply-Fi i one koje to nisu, možete koristiti bilo koju vrstu deterdženta, uključujući i tečni.

U stvari deterdžent, u oba slučaja, odlazi u prostor između bubnja i kade i ne dolazi u direktan kontakt sa vašom odećom, dok ne započne ciklus pranja i dok voda ne uđe u posudu za tečnost. 

Zato želimo da dodatno uverimo naše kupce u vezi funkcije i korišćenja odloženog starta Candy simply-Fi uređaja. Možete napuniti mašinu za pranje veša dok ste kod kuće, staviti deterdžent koji želite i možete slobodno odložiti program pranja, da li ručno ili  preko vašeg mobilnog aparata zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji.

Da li znate da kod mašina za pranje veša simply-Fi, možete sačuvati “svežinu” vašeg veša, iako niste kod kuće i niste u mogućnosti da ga izvadite. Putem aplikacije možete aktivirati opciju nežne centrifuge, te će bubanj nastaviti da se okreće nakon završenog ciklusa pranja, tako da će veš sačuvati svežinu i miris. 

Mi brinemo o pranju vašeg veša dok vi razmišljate o svom životu! 

04/06/15